THE QUEEN OF ROSES

Avalanche+® heeft haar bijnaam meer dan verdient. Het is een roos met koninklijke klasse die al jaren tot het topsegment behoort. Deze moderne klassieker heeft een grote bloem, een geweldige uitstraling en biedt jaarrond topkwaliteit. Niet voor niets schittert Avalanche+® standaard bij grote events als royal weddings en andere topevents.

 

Avalanche+® rozen zijn beroemd om hun luxe persoonlijkheid die past bij zowel romantisch bruidswerk als moderne boho arrangementen. Mono of gemengd, ze vallen altijd op door de grote knop die altijd helemaal open gaat. Zo geven ze glamour aan elke dag, elk boeket en elk arrangement, op hun eigen betrouwbare en bijzondere manier.

 

Een van de vele punten waarop Avalanche+® zich onderscheidt, is de constante kwaliteit, die wordt gegarandeerd door een select team topkwekers. Het is een van de redenen dat Avalanche+® al vele malen is bekroond met vakprijzen. Wie de garantie van klasse, stijl en kwaliteit wil, kiest voor de unieke schoonheid van Avalanche+® rozen, elke keer weer.

X